O Alveusu

O nas


Kovinoplastika Lož d.o.o. je mednarodno podjetje z dolgoletno tradicijo, usmerjeno v zadovoljevanje potreb uporabnikov po kakovostnih in funkcionalnih izdelkih. Organizirani smo kot  družba z omejeno odgovornostjo s tremi profitnimi centri (PC Okovje, PC Orodjarna in PC Inox) in s številnimi hčerinskimi podjetji doma in v tujini. Poslovanje skladno s pridobljenimi mednarodnimi certifikati, znanje in sodobne tehnologije nam omogočajo, da uspešno poslujemo na vseh jedrnih programih.

Na vseh strateških področjih razvijamo poslovno odličnost in vlagamo v razvoj. Naše izdelke in storitve tržimo z blagovnimi znamkami, ki jih razvijamo in upravljamo sami in s pomočjo naših partnerjev.

Z načrtnim, usmerjenim in odgovornim delovanjem utrjujemo in povečujemo svojo prisotnost na svetovnih trgih. Krepitev poslovne uspešnosti, razvijanje poslovne odličnosti na vseh jedrnih programih, povečevanje dodane vrednosti in nadaljnja internacionalizacija poslovanja so temelj našega dosedanjega in bodočega delovanja, obenem pa so garancija za zadovoljstvo naših poslovnih partnerjev in uporabnikov naših izdelkov.

Splošni podatki


Naziv:   KOVINOPLASTIKA LOŽ,
Industrija kovinskih in plastičnih izdelkov d.o.o.
     
Sedež:   Kovinoplastika Lož d.o.o.
Cesta 19. oktobra 57, Lož
1386, Stari trg pri Ložu
     
Poslovodstvo družbe:   Borut Flander
    Davor Jukić
     
     
Ustanovljeno:   1954
     
Telefon:   00386 (0)1 70 95 100
Fax:   00386 (0)1 70 58 466
     
www:   www.kovinoplastika.si
www.alveus.si
     
Matična številka:   5041058
ID za DDV:   SI43197507
TRR:   29000 – 0001841693 pri UNIKREDIT d.d.


Pri razvoju lastnih zmogljivosti in sposobnosti, s strateškimi povezavami in akvizicijami na jedrnih poslovnih področjih bomo postali srednje veliko mednarodno kovinsko-predelovalno podjetje, ki posluje po evropskih merilih obsega, kakovosti, dodane vrednosti in donosnosti.


Blagovna znamka ALVEUS
PC Inox sodi med večje evropske ponudnike pomivalnih korit, gastronom posod in sorodnih izdelkov za opremo kuhinj. Na podlagi 41 letnih izkušenj, proizvedenih več kot 14 milijonov pomivalnih korit, več kot milijon gastronorm posod ter z rastjo obsega prodaje v PC Inox dokazujemo tržno usmerjenost, inovativnost in vitalnost.

Uveljavljena blagovna znamka Alveus, ki združuje pomivalna korita, posode za odpadke, kuhalnike, kuhinjske armature in nape, strokovno usposobljeni kadri, razvojno-tehnološki oddelek, lastna orodjarna ter razvejana tržna mreža doma in v tujini zagotavljajo zadovoljevanje potreb najzahtevnejših kupcev in uporabnikov kuhinjske opreme z izdelki vrhunske kakovosti.
Spletne strani na domeni alveus.si uporabljajo piškotke za svoje delovanje in analizo.
Izberite ali sprejmete ali zavrnete uporabo piškotkov:
Ne strinjam se