Oprema kuhinje

Pomivalna korita Alveus so oblikovani, da se popolnoma prilegajo najsodobnejšim pohištvenim in arhitekturnim zamislim z velikimi, čistimi površinami ter inovativnim pristopom k izrabi prostora. Namenjeni so prav takim kuhinjam, saj z izjemnimi oblikovnimi in funkcionalnimi lastnostmi v marsičem presegajo obstoječa merila. .

S svojimi dobro domišljenimi rešitvami bodo prispevali k učinkovitejši izrabi časa ob pripravi hrane ter ob drugih kuhinjskih opravilih. Izdelani so iz najbolj kakovostnih in najnovejših materialov ter omogočajo preprosto in okolju prijazno vzdrževanje ter razgradnjo.


stylux

Pomivalna korita

Oblikovana,da se popolnoma prilegajo najsodobnejšim pohištvenim in arhitekturnim zamislim z velikimi, čistimi površinami ter inovativnim pristopom k izrabi prostora.

 

Kuhinjske armature

Tehnološko dovršene in mnogovrstnih oblik, ki se podajo tako k tradicionalnim kot tudi najsodobnejšim kuhinjam. Različne izvedbe glede načina namestitve, upravljanja, oblike in barve nudijo obilo kombinacij.

Sifoni in grla za pomivalna korita

Premišljena konstrukcija odtočnih sistemov Alveus zagotavlja enostavno čiščenje in vzdrževanje ter v izvedbi prostorskega sistema omogočajo večji uporabni prostor v omarici pod pomivalnim koritom.

 

Kuhalniki s pomivalnim koritom

Prilagojeni za vgradnjo v čajne in manjše kuhinje v garsonjerah, počitniških domovih ter počitniških hišicah. Odlikuje jih funkcionalna razporeditev grelnih teles in eleganca plemenitega nerjavnega jekla.

Sistemi za ločeno zbiranje odpadkov

Zasnovani tako, da v kuhinji nastajajoče odpadke na čim bolj preprost način odstranimo z delovnih površin. Ločeno zbiranje bioloških in raznovrstnih drugih odpadkov za vsako gospodinjstvo.

Spletne strani na domeni alveus.si uporabljajo piškotke za svoje delovanje in analizo.
Izberite ali sprejmete ali zavrnete uporabo piškotkov:
Ne strinjam se