Gastronorm posode

Gastronorm posode Alveus so izdelane za najzahtevnejšo uporabo v profesionalnih kuhinjah. Tržna znamka Alveus združuje inovativne, dovršene in visokokakovostne izdelke, ki vsaki kuhinji vdahnejo pečat izbranega okusa, uporabnikom pa olajšajo številna kuhinjska opravila.


 

Materiali in dimenzije

Gastronorm posode Alveus se uvrščajo med najtrdnejše na tržišču, saj so izdelane iz plemenitega nerjavnega jekla CrNi 18-10 debeline celo do 1 mm.

     
 

Karakteristike

Gastronorm posode Alveus so izdelane za najzahtevnejše uporabnike v gostinstvu, hotelirstvu in kuhinjah družbene prehrane. Visokokakovostni in trajni materiali ter modularna zasnova zagotavljajo uspešno delovanje kuhinje v vseh ključnih fazah priprave jedi. 

Posode iz nerjavečega jekla (INOX)

Gastronorm posode ALVEUS se uvrščajo med najtrdnejše na tržišču, saj so izdelane iz plemenitega nerjavnega jekla CrNi 18-10 debeline celo do 1 mm.

Polikarbonatne posode

Polikarbonatne gastronorm posode omogočajo učinkovito in preprosto shranjevanje, pripravo in distribucijo živil.

 

Termo posode

Termo-posode se uporabljajo za prenos, distribucijo in skladiščenje hrane, bodisi v toplem ali hladnem stanju. Odlikuje jih modularna zasnova, saj je termo-posode možno skladati eno v drugo, higienska neoporečnost in izdelava v skladu z evropskimi standardi.

Spletne strani na domeni alveus.si uporabljajo piškotke za svoje delovanje in analizo.
Izberite ali sprejmete ali zavrnete uporabo piškotkov:
Ne strinjam se